Штип

Температура: 16°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

11.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

12.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

13.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
13°  |  22°
облачно

понеделник

14.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

15.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

16.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

17.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

петок

18.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

19.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

20.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  23°
претежно сончево