Штип

Температура: 18°
Влажност: 61%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

28.07
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
16°  |  30°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  35°
сончево

недела

30.07
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
17°  |  36°
сончево

понеделник

31.07
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
18°  |  37°
сончево

вторник

01.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
18°  |  35°
сончево

среда

02.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
17°  |  35°
сончево

четврток

03.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
19°  |  36°
сончево

петок

04.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
19°  |  36°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
20°  |  36°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
20°  |  37°
претежно сончево