Штип

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 22.02.2018 21:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

22.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

23.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  11°
облачно

сабота

24.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-1°  | 

понеделник

26.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-2°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-9°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-8°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

03.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
претежно облачно