Штип

Температура: 16°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 32881.85 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 23.08.2017 10:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

23.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  27°
сончево

утре

24.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  29°
сончево

петок

25.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  32°
сончево

сабота

26.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
13°  |  33°
сончево

недела

27.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
15°  |  35°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
16°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
17°  |  34°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
16°  |  33°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
16°  |  33°
сончево

петок

01.09
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
16°  |  33°
сончево