Штип

Температура:
Влажност: 98%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

22.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-1°  | 

утре

23.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  14°
облачно

вторник

27.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  13°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  15°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 |  21°
умерено облачно