Штип

Температура:
Влажност: 84%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

18.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
облачно

утре

19.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-5°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-7°  | 
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-7°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-3°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
-4°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
 | 
претежно сончево