Штип

Температура: 16°
Влажност: 52%
Атм. притисок: 32678.66 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Штип е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Штип - Временска прогноза за Штип

денес

18.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

19.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

20.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
13°  |  22°
облачно

понеделник

21.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

22.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

23.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

24.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

петок

25.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

сабота

26.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

недела

27.02
Времето во Штип - Временска прогноза за Штиптемпература:
11°  |  23°
претежно сончево