Струга

Температура: 23°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

20.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  28°
претежно сончево

утре

21.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  22°
повремени врнежи

вторник

22.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  23°
претежно сончево

среда

23.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  26°
сончево

четврток

24.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
11°  |  27°
сончево

петок

25.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
11°  |  28°
сончево

сабота

26.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
13°  |  29°
сончево

недела

27.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  30°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  30°
сончево

вторник

29.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
16°  |  30°
сончево