Струга

Температура: 15°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

26.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

утре

27.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

28.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
облачно

понеделник

29.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

01.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

02.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

четврток

03.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
претежно облачно

петок

04.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

05.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

06.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
умерено облачно