Струга

Температура: 15°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

25.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

утре

26.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

27.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
облачно

понеделник

28.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

29.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

30.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

четврток

31.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
претежно облачно

петок

01.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

02.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

03.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
умерено облачно