Струга

Температура: 15°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30714.56 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

20.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

утре

21.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

22.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
облачно

понеделник

23.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

24.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

25.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

четврток

26.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
претежно облачно

петок

27.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

28.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
умерено облачно