Струга

Температура:
Влажност: 95%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

17.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
снег

петок

19.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно