Струга

Температура: 17°
Влажност: 43%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 23.08.2017 10:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

23.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  23°
сончево

утре

24.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
10°  |  26°
сончево

петок

25.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
11°  |  28°
сончево

сабота

26.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
11°  |  29°
сончево

недела

27.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  30°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  30°
сончево

вторник

29.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  29°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  28°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  28°
сончево

петок

01.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  28°
сончево