Струга

Температура:
Влажност: 83%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

16.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

17.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 

петок

19.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно