Струга

Температура: -2°
Влажност: 84%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 19.01.2018 08:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

19.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

утре

20.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-4°  | 
претежно сончево

вторник

23.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-4°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
умерено облачно