Струга

Температура: 13°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

18.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи