Струга

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30206.60 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

утре

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
претежно облачно

недела

01.04
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
умерено облачно