Струга

Температура:
Влажност: 76%
Атм. притисок: 30612.97 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

21.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
повремени врнежи

утре

22.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

недела

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  13°
умерено облачно