Струга

Температура: 18°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

24.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
локални врнежи

недела

01.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
умерено облачно