Струга

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 24.11.2017 10:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

24.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

четврток

30.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

03.12
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи