Струга

Температура: -2°
Влажност: 83%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

21.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
претежно сончево

петок

24.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

29.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
облачно