Струга

Температура: -2°
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

26.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-4°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-8°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-9°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

сабота

03.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

04.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

05.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

06.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

07.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  11°
претежно облачно