Струга

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

20.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

21.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

понеделник

22.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-4°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

23.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-7°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-6°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
умерено облачно