Струга

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

21.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  18°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
претежно облачно