Струга

Температура: 12°
Влажност: 74%
Атм. притисок: 30274.33 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

18.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
локални врнежи