Струга

Температура: 25°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30816.15 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

26.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
14°  |  27°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  29°
сончево

среда

28.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
13°  |  29°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  31°
сончево

петок

30.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
15°  |  31°
сончево

сабота

01.07
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
16°  |  32°
сончево

недела

02.07
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
16°  |  26°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
13°  |  23°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  23°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
11°  |  27°
претежно сончево