Струга

Температура: 18°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

29.05
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  21°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  23°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  24°
сончево

петок

02.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  23°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  21°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  21°
умерено облачно

понеделник

05.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
13°  |  22°
локални врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
13°  |  22°
локални врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
12°  |  23°
локални врнежи и грмежи