Струга

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

19.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

утре

20.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

среда

21.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
облачно

петок

23.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

недела

25.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
локални врнежи

понеделник

26.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег