Струга

Температура: 16°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

17.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  17°
локални врнежи

утре

18.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
локални врнежи