Струга

Температура:
Влажност: 77%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

19.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
локални врнежи