Струга

Температура:
Влажност: 90%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струга е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Струга - Временска прогноза за Струга

денес

22.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  20°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  13°
претежно сончево

петок

27.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  13°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  14°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Струга - Временска прогноза за Стругатемпература:
 |  16°
умерено облачно