Струмица

Температура: 28°
Влажност: 38%
Атм. притисок: 32610.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

20.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
14°  |  35°
претежно сончево

утре

21.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
17°  |  27°
повремени врнежи

вторник

22.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
16°  |  27°
сончево

среда

23.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
11°  |  28°
сончево

четврток

24.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  30°
сончево

петок

25.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
10°  |  29°
сончево

сабота

26.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
14°  |  31°
сончево

недела

27.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
14°  |  32°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  33°
сончево

вторник

29.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
17°  |  33°
сончево