Струмица

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 32577.07 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

20.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
локални врнежи

утре

21.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  11°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 

понеделник

26.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи

среда

28.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

01.03
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-3°  | 
умерено облачно