Струмица

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 32272.30 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

17.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
локални врнежи и грмежи

утре

18.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-4°  |  10°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

22.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-8°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-5°  | 
умерено облачно