Струмица

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

24.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-1°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-3°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-3°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  11°
претежно сончево

среда

31.01
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  10°
претежно облачно