Струмица

Температура: 22°
Влажност: 31%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 23.09.2017 13:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

23.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

24.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  24°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  22°
облачно

вторник

26.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
10°  |  21°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
11°  |  22°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  21°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
10°  |  22°
умерено облачно