Струмица

Температура: 15°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 23.08.2017 09:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

23.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  27°
сончево

утре

24.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  28°
сончево

петок

25.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
10°  |  30°
сончево

сабота

26.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
13°  |  30°
сончево

недела

27.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  32°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  31°
сончево

вторник

29.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
16°  |  33°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
16°  |  32°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
17°  |  32°
сончево

петок

01.09
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  32°
сончево