Струмица

Температура: 19°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 32746.39 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Струмица е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмица

денес

29.05
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  24°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
12°  |  29°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
11°  |  30°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
14°  |  28°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
16°  |  23°
врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  23°
врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
14°  |  25°
врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  25°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Струмица - Временска прогноза за Струмицатемпература:
15°  |  26°
умерено облачно