Тетово

Температура: 13°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

21.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

22.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

23.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

24.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

25.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

26.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

27.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

28.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

сабота

29.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

30.05
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно