Тетово

Температура: 13°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

05.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

06.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

07.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

08.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

09.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

10.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

11.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

12.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

сабота

13.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

14.07
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно