Тетово

Температура: 13°
Влажност: 70%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

22.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

23.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

25.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно