Тетово

Температура: 15°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 30545.24 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 23.08.2017 10:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

23.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  25°
сончево

утре

24.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  25°
сончево

петок

25.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  26°
сончево

сабота

26.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  27°
сончево

недела

27.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
15°  |  28°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  27°
сончево

вторник

29.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
13°  |  27°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  27°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  27°
претежно сончево

петок

01.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
12°  |  26°
претежно сончево