Тетово

Температура: 18°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 30545.24 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

26.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  13°
облачно

сабота

30.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  11°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

05.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
претежно облачно