Тетово

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

21.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  11°

утре

22.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 
снег

петок

23.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-3°  | 
снег

сабота

24.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-4°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-1°  | 
снег

понеделник

26.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
облачно

вторник

27.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  10°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  13°
умерено облачно