Тетово

Температура: 15°
Влажност: 55%
Атм. притисок: 29935.69 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

17.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

18.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 

вторник

20.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-1°  | 

петок

23.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
снег

понеделник

26.03
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |