Тетово

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 29969.55 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

17.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 

утре

18.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 

понеделник

22.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -3°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -2°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
умерено облачно