Тетово

Температура: 20°
Влажност: 36%
Атм. притисок: 30579.10 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

24.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  21°
повремени врнежи

утре

25.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
локални врнежи

среда

27.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

четврток

28.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

недела

01.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  16°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
претежно облачно