Тетово

Температура:
Влажност: 84%
Атм. притисок: 30477.51 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

21.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
претежно облачно

сабота

23.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  14°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

среда

27.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  20°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

петок

29.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  15°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 |  13°
претежно облачно