Тетово

Температура:
Влажност: 100%
Атм. притисок: 30409.78 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

19.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 

утре

20.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

21.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

четврток

22.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

24.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 

недела

25.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  |  -2°
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-8°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

27.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег