Тетово

Температура: -2°
Влажност: 95%
Атм. притисок: 30240.46 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Тетово е последно обновена на 20.01.2018 04:00Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетово

денес

20.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-2°  | 

утре

21.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-6°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

23.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-9°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-7°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-5°  | 
претежно облачно

понеделник

29.01
Времето во Тетово - Временска прогноза за Тетовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно